Obrambna vrsta Maribora je dobila novo okrepitev. Klub je okrepil 24-letni srbski branilec Saša Ivković.

Napovedi so se uresničile, srbski branilec Saša Ivković je tudi uradno prestopil v vrste NK Maribor. Na zadnje je bil 24-letnik član srbskega prvoligaša iz Voždovca, pred tem pa je branil barve Partizana in izraelskega Ashdoda. Ivković, ki je v tej sezoni veljal za enega boljših branilcev srbskega prvenstva, je podpisal pogodbo do poletja 2021, so sporočili z NK Maribor.

»Želeli smo povečati konkurenci v obrambni vrsti, saj smo ostali pri dveh štoperjih. Rajčević je poškodovan, Šme ni igral leto in pol, Uskoković je še mlad. Maribor v slovenski ligi večinoma igra na polovici nasprotnikov in potrebujemo tudi tehnično zelo dobre branilce. Naš izbor je Saša Ivković. Njegove igre v srbskem prvenstvu so zaznali vsi, po izboru trenerjev in kapetanov vseh klubov je bil izbran v najboljšo enajsterico jesenskega dela. Izkoristili smo priložnost, da pride v naš klub in sem prepričan, da smo dobili odlično okrepitev,« je za klubsko spletno stran povedal Zlatko Zahovič.

»Vse se je hitro razpletlo, ob zanimanju in ponudbi Maribora nisem imel pomislekov. Vem, da prihajam v uspešen in odlično organiziran klub, ki je postal stalnica v evropskih pokalih. To bo zame izziv, hkrati pa tudi spodbuda, nova stopnica v karieri. Želim prispevati svoj delež k novemu naslovu prvaka in potem pri naslednjih kvalifikacijskih preizkušnjah. Stadion je čudovit, slišal sem veliko lepega o navijačih. Zavedam se konkurence, a se bom s prizadevnostjo potrudil, da si priborim mesto v ekipi,« pa je ob podpisu pogodbe povedal srbski branilec, ki ima tudi hrvaški potni list in tako ne bo zasedal mesta tujca.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice