FOTO: Košarka.si
Saša Vujačić je po poročanju ameriških medijev v tem tednu treniral z dvema NBA ekipama. Si bo priboril mesto na trening kampu?

Saša Vujačić je po poročanju Real GM in drugih ameriških medijev v ponedeljek opravil preizkus pri New Orleans Pelicans, v torek pa pri Oklahoma City Thunder. Da se nahaja v New Orleansu je potrdil tudi Vujačić sam z objavo na Twitter profilu.

V najmočnejši košarkarski ligi na svetu je Mariborčan nazadnje igral v sezoni 2016/2017, ko je bil član New York Knicksov. V zadnjem letu je igral v italijanskem Torinu, trenutno pa je prost igralec. V NBA je največji pečat pustil pri Los Angeles Lakersih, kjer je osvojil tudi dva šampionska prstana. Igral je še v New Jerseyu in za Los Angeles Clipperse.

Saša Vujačić ima sicer svoje domovanje v Los Angelesu, kjer v Kaliforniji vodi tudi svoj vinograd. S preizkusi pri NBA ekipah si želi izboriti povratek v najmočnejšo ligo NBA, kjer so strelci njegovega ranga vedno cenjeni. Vujačić si tako želi priboriti mesto v ekipi za trening kampe, ki se začenjajo konec prihodnjega tedna.

Vujačić v New Orleansu že leta 2004 pred naborom

Saša Vujačić se je sicer na preizkusu v New Orleansu mudil že leta 2004 pred NBA naborom. A takratni Hornetsi ga niso izbrali na naboru, saj so kot 18. izbrali J.R. Smitha, Vujačić pa je kot 27. romal v Los Angeles Lakerse, kjer je dvakrat osvojil naslov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice