Amir Dervišević je podaljšal pogodbo z NK Maribor, ki bi se iztekla prihodnji mesec. Novo sodelovanje zdaj velja do poletja 2020.

Če se je 25-letni vezist Amir Dervišević do januarja zdel kot odpisan za NK Maribor, je po vrnitvi na igrišče s petimi nastopi v spomladanskem delu ter zaporednima predstavama v Kranju in Novi Gorici z vijoličastim klubom še sklenil nov dogovor.

»Lepi trenutki se zdaj kar vrstijo, razlogov za zadovoljstvo ne manjka. Smo v zmagoviti seriji, veliko mi pomeni, da sem pridobil trenerjevo zaupanje in pokazal, da še zmeraj lahko igram, pomagam moštvu. Vesel pa sem tudi odločitve vodstva kluba s ponujeno novo pogodbo, kar je še dodaten motiv za nadaljnje delo. Liga prvakov, evropske tekme, trofeje, toliko tega sem že doživel tukaj in želim si, da bi ob nadaljevanju sodelovanja skupaj prišli do novih uspehov,« je dejal ob podpisu nove pogodbe z Mariborom, ki velja do poletja 2020.

»Smo v pozitivnem obdobju in se že veselimo naslednje tekme. Kakovost ekipe je prišla do izraza na najboljši način, energija je prava, smo v dobri formi, v naletu. Delamo vse z namenom, da naslov prvaka ostane v Mariboru. Zavedamo se, da je vsaka tekma zgodba zase in se ne smemo ustaviti. Gremo naprej, z razmišljanjem le o Aluminiju in željo po novi zmagi,« je še pristavil.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice