FOTO: Jure Banfi
Nocoj ob 20.10 je na Fazaneriji na sporedu štajersko-prekmurski derbi med Muro in Mariborom. Obeta se poln stadion, vstopnice za sektor navijačev Maribora pa so na voljo v Vijol'čni bajti.

Vijoličasti časa za premor niso imeli. Po šele četrtkovi vrnitvi iz Stockholma v Maribor jih že danes zvečer čaka nova prvenstvena preizkušnja. In to proti enemu najtežjih tekmecev v ligi, soboški Muri, ki jo vodi stari znanec vijoličastih Ante Šimundža.

Obeta se izjemno vzdušje, saj so iz tabora črno-belih sporočili, da je prostih le še manj kot 100 vstopnic. So pa še vedno na voljo vstopnice za sektor na vzhodni tribuni, kjer bodo nameščeni navijači Maribora. Vstopnice si je treba priskrbeti v Vijol'čni Bajti po ceni osem evrov. Vstopnice za sektor, kjer bodo Viole, stanejo tri evre.

Za navijače Maribora so rezervirana parkirišča v Kopališki ulici. Vhod na vijolično tribuno s stojišči bo pri kopališču. V kolikor se boste nocoj odpravili v Prekmurje, si zagotovite vstopnice v Vijol'čni Bajti Center na Tyrševi ulici 1 ali v Mercator centru Tabor II.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice