Foto: Jure Banfi
Ante Šimundža naj bi bil med kandidati za novega trenerja bolgarskega velikana, vse več opcij naj bi se zanj odpiralo tudi pri nas.

Ante Šimundža je z Muro dosegel zavidanja vredne rezultate. Po neuradnih informacijah se zanj zanima bolgarski velikan, opcije pa se odpirajo tudi pri nas. 

Veliko zanimanje za Šimundžo?

Doslej je bilo nekaj špekulacij, ki so bile vezane na morebiten odhod trenerja zaradi slabših rezultatov (v ligi), a se zdaj pojavljajo tudi takšne, ki so vezane na odhod trenerja zaradi interesa od drugod, piše Nogomania

»Do nas je prišla informacija iz Bolgarije. Tamkajšnji velikan Ludogorec, ki je sicer trenutno prvi v ligi, ima še vedno začasnega trenerja Stanislava Gencheva. Bolgari tehtajo opcije in med njimi je, kot smo izvedeli, tudi Šimundža, ki je v tujini doslej delal le enkrat, in sicer pri avstrijskem klubu GAK. Bil pa je pred leti v kombinacijah za prevzem Hajduka, a je ostalo le pri govoricah,« poroča Nogomania

Maribor, ki ima prav tako le začasnega trenerja Radovana Karanovića, je prav tako zainteresiran.

Šimundža pa je oziroma bo kandidat tudi za selektorsko funkcijo na Nogometni zvezi Slovenije, če tamkajšnji interni boji med direktorjem Miranom Pavlinom in predsednikom Radenkom Mijatovićem ne bodo pripadli slednjemu.  

Bo Šimundža zasedel stolček Keka?

Dinamo iz Zagreba je včeraj ostal brez trenerja, saj je po pokalnem porazu proti Rijeki Damir Krznar ponudil odstop, ki ga je klub tudi sprejel, poročajo hrvaški mediji.

Vodstvo Dinama se je Krznarju že zahvalilo za sodelovanje, s tem pa se pričenja lov na njegovega naslednika, ki bo zanimiv tudi s perspektive Nogometne zveze Slovenije, saj se že dalj časa kot resen kandidat za klop Dinama omenja slovenski selektor Matjaž Kek.

Krznar je moštvo prevzel po nenadnem slovesu Zorana Mamića, ki je bil pravnomočno obsojen na zaporno kazen zaradi zlorabe položaja in številnih spornih poslov, ki je opravljal skupaj s svojim razvpitim bratom Zdravkom Mamićem.

Krznar v letošnji sezoni ekipe ni uspel spraviti v želene tirnice, sezona pa se je že začela z velikim razočaranjem, saj je Dinamo v kvalifikacijah za uvrstitev v ligo prvakov izpadel proti moldavskemu Šerifu, še poroča Nogomania.

Krznar je Dinamo vodil na 48 tekmah, na katerih je zabeležil 29 zmag, 11 remijev in osem porazov.

Bo torej Kek zamenjal Krznara, Šimundža pa Keka, ali pa se bo odločil za odhod v Bolgarijo? Pustimo se presenetiti.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lepec (nepreverjen)

Baje gre a kaplarja v Dahau

Veseljak (nepreverjen)

Ti pa v cirkus za osla.

In reply to by lepec (nepreverjen)

Surfeiter (nepreverjen)

Kot otroci ... malo muzike, dosti glupanov, ki ne vidijo prst pred nosom ... ma, saj, glupani smo mi, ki ne vidimo teh par 100 jurjev, ki se vrtijo ...

SLO (nepreverjen)

Sem slišal, da so se z Šimundžo pred kratkim že pogovarjali o sodelovanju a ko je povedal koliko hoče plače se je vse končalo.
Ante si višjo tarifo prav gotovo zasluži.

grobar (nepreverjen)

Blablabla

Starejše novice