24-urni pohod na Martnico, ki se bo pričel danes ob 16. uri in končal jutri, 8. junija, prav tako ob 16. uri, bo imel tudi dobrodelno noto.

Cilj vsakega udeleženca je, da po svojih zmožnostih v 24 urah, s kolesom ali peš, čim večkrat premaga razdaljo od starta do cilja. Z vsakim vzponom pa bo v dobrodelni fond prispeval določeno vsoto denarja.

Dolžina poti po regionalni poti za kolesarje je 6 km, po pešpoti pa 3 km. Višinska razlika med startom in ciljem je 370 metrov. Cesta je asfaltirana in bo na dan dogodka označena, očiščena ter na nevarnih predelih tudi zavarovana.

Pohod bo imel tudi dobrodelno noto

Dobrodelni prispevek vsakega posameznika znaša 8 evrov in vključuje dva topla obroka, majico, napitke, sadje, priznanje ter, najpomembneje, naredili boste nekaj zase in bili obenem tudi dobrodelni.

Ob zaključku prireditve bodo razglasili najbolj vztrajne pohodnike in kolesarje. Vse udeležence naprošajo, naj svojo prisotnost na dogodku potrdijo s poslanim e-mailom na [email protected], v sporočilu pa naj prav tako navedejo svoje ime in priimek ter velikost majice.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice