Mariborčan Klemen Kosi je na treningu smuka v Bormiu nesrečno padel in utrpel hujšo poškodbo desnega kolena. Čaka ga operacija in dolgo okrevanje.

V nedeljo, 27. decembra, se je na drugem uradnem treningu smuka v italijanskem Bormiu poškodoval alpski smučar Klemen Kosi. V zgornjem delu proge je padel in bil zaradi bolečin v kolenu in ureznine na ustnici prepeljan v bolnišnico.

Po prvem pregledu v bolnišnici v Sondriu so potrdili, da gre za težjo poškodbo desnega kolena.

Včeraj zvečer je bil sprejet v Univerzitetni klinični center Ljubljana, kjer so danes opravili magnetno resonanco, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije. 

Podroben zdravniški pregledi v ljubljanskem kliničnem centru je potrdil, da je sezona 2020/21 za slovenskega smučarja končana. V desnem kolenu ima poškodovanih več vezi in meniskus. 

29-letnega Mariborčana zdaj čaka operacija in dolgo rehabilitacijsko obdobje, letošnja sezona se je zanj žal zaključila. 

Klemen Kosi je v Bormiu sicer grdo padel že na smuku pred dvema letoma. Takrat je zaradi grdega padca končal v bolnišnici, odnesel jo z zlomljenim nosom in levo ličnico. A se je že po manj kot treh tednih vrnil nazaj na smuči. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zasebno in zav… (nepreverjen)

Zasebno posojilo
Lahko vam pomagam dobiti posojilo, financiranje ali naložbo. če vas zanima, prosimo, odgovorite za več podrobnosti. E-naslov: [email protected]
Hvala vam

Starejše novice