Pred začetkom reprezentančnih akcij slaba novica iz tabora Mure. Tekma mlade reprezentance z Albanijo je odpovedana zaradi okužb s koronavirusom, pozitivna sta tudi dva člana Mure.

Slabe novice iz tabora Mure. Koronavirus je ponovno udaril tudi v soboškem prvoligašu, dva nogometaša črno-belih sta bila pozitivna na zboru mlade reprezentance Slovenije, v katero so bili vpoklicani Tomi Horvat, Kevin Žižek in Jan Gorenc.

Po prvih informacijah je bila črno-belim odrejena karantena. Tudi nogometaši Brava so morali preventivno v 10-dnevno karanteno.

»Ob testiranjih štirih naših igralcev v reprezentančnih selekcijah Slovenije, je bil izid testiranja na covid-19 pri dveh pozitiven. V klubu smo, skladno z navodili in predpisi Nacionalnega inštituta za javno zdravje, prekinili vse aktivnosti članskega moštva za deset dni. Samoizolacija je izvedena pri igralcih, strokovnem vodstvu in vseh, ki so imeli tesnejši stik s članskim moštvom. Rehabilitacijski treningi igralcev, ki v preteklem obdobju niso imeli tesnih stikov s članskim moštvom, potekajo nemoteno. V klubu se zavedamo resnosti situacije in tako kot v preteklosti, bomo tudi sedaj, spoštovali vse ukrepe, ki jih bomo prejeli od regulatornih organov v državi,« so sporočili iz soboškega prvoligaša.

Tekma z Madžarsko pod vprašajem

Ob tem je Nogometna zveza Slovenije sporočila, da so tri okužbe potrjene tudi znotraj slovenske reprezentance do 21 let. Reprezentanca tako ni odpotovala v Albanijo, kjer bi se v četrtek morala na prijateljski tekmi pomeriti s tamkajšnjo selekcijo do 21 let. Usoda prijateljske tekme z Madžarsko, ki bi morala biti na sporedu 13. oktobra, pa še ni znana.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

ŠOK DVA IGRALCA STA PREHLAJENA

Majstermb (nepreverjen)

Mariborinfo to so pravi Ptujski kekci...

Starejše novice