FOTO: Jure Banfi
V senci boja za naslov prvaka, Delo poroča o šokantnem sporu v NK Maribor. Milanič in Zahovič ne govorita več, že kmalu naj bi se na mariborsko klop klop vrnil Ante Šimundža.

»Trener Darko Milanič in športni direktor Zlatko Zahović ne govorita in ne sodelujeta več. Vsi mariborski vrabčki na veji čivkajo o tem, da se Milanič po Zahovićevi volji po koncu sezone z zajetno odškodnino poslavlja. Z njim naj bi odletelo še nekaj Zahovićevih nasprotnikov iz administracije,« piše v današnji izdaji Dela.

Športni direktor je tako po vrnitvi v klubske pisarne še okrepil svojo moč. Milanič je sicer šele pred nekaj meseci podaljšal svojo pogodbo vse do konca sezone 2021, kar pomeni, da bi morebitni odhod Maribor lahko stal več sto tisoč evrov. 

Delo še poroča, da je najbližje vrnitvi mariborski klopi stari znanec Ante Šimunžda, ki Muro uspešno vodi na poti v prvo ligo, s koncem maja pa se mu izteka pogodba. V murskosoboškem (še) drugoligašu se sicer na vse moči trudijo Anteja Šimundžo zadržati na črno-beli klopi, a klicu Maribora se bo ta bržkone težko uprl.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice