Foto: Jure Banfi
Darko Milanič je menda zelo slabo prenesel žvižge, ki jih je dobil s tribun Ljudskega vrta pred tekmo Maribor - Tabor in zato ponudil nepričakovano.

Očitki, ki so bili bolj vezani na visok poraz proti Rosenborgu, ga niso zmotili toliko, kot so ga žvižgi ob koncu tekme, ko je Maribor dosegel štiri zadetke in na koncu kljub strahu vendarle precej zanesljivo zmagal, poroča Ekipa 24.

Vse skupaj se je Darka Milaniča tako dotaknilo, da je ponoči športnemu direktorju Maribora Zlatku Zahoviću ponudil odstop in posledično danes dopoldne ni vodil vijoličastega treninga.

V trenutku so v klubu zavladale izredne razmere, saj Maribor že jutri zjutraj leti na Norveško. Zaenkrat še torej ni znano, ali bo z njimi odšel Milanič. Prav tako še ni jasno kdo bo vodil tekmo, če Milaniča na Norveškem ne bo, še poročajo.

Trenutno vodstvo kluba s kriznimi sestanki skuša najti rešitev, ki še ni znana. Prav tako še ni znano ali bodo - če se nagibajo k nadaljevanju zgodbe z Milaničem - uspeli prepričati dolgoletnega trenerja, da si bo premislil ter ostal na svojem položaju, še poroča Ekipa 24.

Na Siol.net poročajo, da so se za pojasnila o nastali situaciji obrnili na Darka Milaniča, ki ni bil dosegljiv. Nato so poklicali tiskovnega predstavnika kluba Željka Latina, ki je bil prav tako nedosegljiv. Kasneje pa so poklicali Zlatka Zahovića, ki je na novinarska vprašanja o nastali situaciji odgovoril le: »Pokličite Željka Latina, on je pravi naslov za ta odgovor.« Ko so mu kolegi s Siol.net pojasnili, da se Željko Latin ne oglasi na telefon, pa je odvrnil: »Potem pa vam ne morem pomagati,« so zapisali na Siol.net.

Kmalu za tem pa je vrnil klic Željko Latin, ki je povedal: »Tega ne bomo komentirali. Na vsako informacijo, ki se pojavi v javnosti, se ne moremo odzvati.« 

Če ne prej, bo vse jasno že jutri zjutraj, ko se Mariborčani zberejo na letališču.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
shortsnake (nepreverjen)

Dobra ideja.. če ne znaš sestaviti ekipe, ki je trenutno optimalna, potem pač zamenjaš sam sebe

Navijac (nepreverjen)

Koncno

Kritik (nepreverjen)

Kadar ekipa lanskih zmagovalcev ni zmožna zmagati več tekem je potrebno menjati vodstvo .

gost27 (nepreverjen)

Ribič , ribič me je ujel, ni me ujel z besedo...........

Starejše novice