FOTO: Jure Banfi
Amir Dervišević je bil minulo sezono najboljši podajalec Prve lige Telekom Slovenije in eden ključnih nogometašev Maribora, ki so osvojili 15. državni naslov. Pred prvim treningom pa je 26-letnik doživel šok. V Ljudskem vrtu zanj ni več prihodnosti!

Maribor je v torek začel s pripravami na novo sezono, v katero vstopa z visokimi ambicijami. Za to je poskrbel tudi športni direktor Zlatko Zahović, ki je do tega trenutka v klub pripeljal okrepitve - Andreja Kotnika, Špira Peričića, Rudija Požega Vancaša in Roka Kronavetra. Vsi ti prihodi pa več kot očitno pomenijo slovo nekaterih do sedaj ključnih nogometašev vijoličastih.

Prečrtali Derviševića

Eden izmed njih je kot kaže Amir Dervišević. Ta je pred torkovim jutranjim treningom doživel pravi šok. Strokovni štab petnajstkratnih državnih prvakov je namreč 26-letnemu Ljubljančanu sporočil, da nanj v prihodnje več ne računa, poroča današnja izdaja EkipeSN.

Derviševiću so po poročanju edinega slovenskega športnega dnevnika postavili ultimat in dve možnosti - ali zapusti Ljudski vrt še v tem prestopnem roku, ali pa v prihodnji sezoni sploh ne bo igral.

Za enega najboljših posameznikov v Mariboru tako ni več prostora in bo v prihodnjih tednih bržkone menjal klub. Vprašanje pa je, kakšno odškodnino lahko po tem ultimatu vijoličasti iztržijo za občasnega slovenskega reprezentanta. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice