FOTO: Jure Banfi
Stanje okoli slovenske nogometne reprezentance je vroče kot že dolgo ne. Po porazih z Bolgarijo in Ciprom so se oglasili številni nekdanji člani slovenske reprezentance, še posebej ostri pa so odzivi navijačev.

Zlatko Zahović je v pogovoru za MMC Nogometni zvezi Slovenije položil na dušo, naj uredi odnose z navijači. Tako mariborskimi Violami kot ljubljanskimi Green Dragonsi, prav tako pa tudi z Združenjem slovenskih navijačev. Prav najglasnejši navijači namreč po Zahovićevem mnenju manjkajo sedanji generaciji nogometne reprezentance. Mnenje največjih navijaških skupin o slovenski nogometni reprezentanci oziroma o Nogometni zvezi Slovenije je namreč v teh dneh katastrofalno.

Oster zapis velenjskih Viol

To dokazuje tudi izjemno oster zapis Viol Velenje, ki so na družbenem omrežju Facebook namenile številne ostre besede vodstvu Nogometne zveze Slovenije. Morda pregrobo, a vseeno velik pokazatelj vzdušja, ki se po večletni rezultatski krizi vije okoli nekdaj najbolj svetega športnega kolektiva v državi.

»NZS MAFIJA! SPI*DITE VSI V P. M.! VSE STE UNIČILI! NOGOMET IN REPREZENTANCO!
IZ SVETOVNEGA PRVENSTVA KJER SMO SE KOSALI Z ANGLIJO STE NAS SPRAVILI NA NIVO SAN MARINA, GIBLATARJA, FERSKIH OTOKOV!... BRAVO...
NORCA SE DELATE! NE ZASLUŽITE SI NAŠEGA ČASA, KAJ ŠELE DENARJA! SRAMOTO NAM DELATE!

ENA SAMA VELIKA MAFIJA! KAVČIČ OUT! MIJATOVIĆ OUT! VSI PO VRSTI!«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice