Vir: Anamarija Valentina Dajnko
RK Maribor Branik se je dogovoril za podaljšanje s krožnim napadalcem Stefanom Žabićem. Ta je podaljšal sodelovanje za naslednje leto in bo v sezoni 2021/22 ponovno nosil vijoličasti dres.

22-letni Stefan Žabić je produkt celjske rokometne šole. V sezoni 2018/19 je bil kot posojen igralec del ekipe RK Maribor Branik. Sezono kasneje se je vrnil v Celje, kjer je dobil nekaj priložnosti, a ne dovolj, da bi se lahko dokazal.

»Pretehtalo je, da v Mariboru res veliko igram in s tem napredujem. Trener mi zaupa, zaupa mi tudi vodstvo kluba. Gre za zdravo sredino, kar je pri mojih letih za napredovanje najbolj pomembno. V naslednji sezoni se bomo še bolje poznali, še eno dodatno leto bom z ekipo iz Maribora, kar bo pomenilo še korak naprej pri uigranosti. S Simonom Razgorjem bomo pridobili enega zelo izkušenega igralca in mislim, da so to dobri in trdni temelji za izgradnjo uspešne sezone,« je navdušeno komentiral vrnitev Stefan Žabić.

Maribor mu je to priložnost ponudil in Žabić se je lahko pokazal v svoji najboljši luči. V ligi NLB je letos dosegel na 17 tekmah 48 golov, februarja pa dosegel 100. gol v vijoličastem dresu. 

Maribor je prav tako potrdil, da se v klub vrača najboljši strelec v zgodovini kluba, Simon Razgor.
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice