Haris Kadrić je nazadnje igral prav za ljubljansko Olimpijo (foto: Nogometni klub Aluminij).
Aluminij je na včerajšnji zaostali tekmi 20. kroga Prve lige Telekom Slovenije doma gostil Celje in slavil z 1 : 0. Haris Kadrić je najprej zadel za vodstvo Aluminija, nato pa si prislužil izključitev. Razlog? Ugriznil je nasprotnika.

Haris Kadrić je včeraj prepotoval pot od junaka do bedaka, a to njegove ekipe na koncu ni stalo zmage. Nekdanji nogometaš Olimpije je dosegel edini zadetek na srečanju, ob tem pa je bil tudi izključen.

Razlog za njegovo izključitev pa je naravnost bizaren. Kadrić je namreč ugriznil nasprotnega igralca, njegova »žrtev« je bil Ester Sokler.

S tem je spomnil na urugvajskega napadalca Luisa Suareza, ki se je enake poteze poslužil na svetovnem prvenstvu v nogometu leta 2014, ko je ugriznil italijanskega branilca Giorgia Chiellinija. Že pred tem je Suarez enako storil na tekmi angleške Premier lige, takrat je bil njegova žrtev Branoslav Ivanović.

Kakšna kazen zaradi ugriza čaka Kadrića bo znano v prihodnjih dneh. Sledi ugriza lahko vidite na fotografijah, ki so jih pridobili v uredništvu Ekipe SN.

Vir: Ekipa SN
Vir: Ekipa SN

Napadalec Kadrić je rojen v Velenju, svojo nogometno kariero je zato začel kar v domačem Rudarju, nato je nadaljeval v ljubljanskem Bravu in nazadnje v Olimpiji, od koder je bil posojen tudi nazaj k domačim Rudarjem in h kranjskemu Triglavu. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice