Ne gre in ne gre ... Tudi v tretji tekmi spomladanskega dela se rezultatska krivulja ni obrnila navzgor, v želji po prekinitvi serije neodločenih rezultatov z zmago pa se je Mariboru 'zgodil' poraz.

Dvoboj s Celjem bo ostal zapisan med manj prijetnimi poglavji sezone, s prvim porazom na domačem igrišču. Ostalo je pri enem in edinem zadetku v mreži Maribora. 

Poraz vijoličastih je sledil dvema remijema, kar je sodu v Ljudskem vrtu, kot kaže, izbilo dno. 

Za Ekipo24 se je že včeraj oglasil pomočnik športnega direktorja Marko Šuler in s prstom pokazal na krivca za nastalo situacijo - sebe. Zgodba pa naj bi danes dobila nadaljevanje ...

Po poročanju Ekipe24 naj bi danes športni direktor Maribora Oliver Bogatinov suspendiral svojega pomočnika.

Podrobnosti še niso znane, prav tako informacije (še) niso potrdili v vijoličastem taboru.

Nov teden pa že prinaša dvojni program. V sredo Maribor čaka neosvojena Sežana, v soboto pa je derbi.

»Zdaj moramo obrniti krivuljo spet navzgor. Edina dobra zadeva po takšnem porazu je, da kmalu sledi nova priložnost. Žal, smo kaznovani na neprijeten način, rezultatsko, zaradi težav in celotnega dogajanja med pripravami, a to ni izgovor. Če želimo postati pomembno moštvo, moramo prestati in premagati takšne trenutke. Verjamem, da bomo v Sežani že v boljši podobi in da bomo s preudarno igro zmagali,« pa pravi trener vijoličastih Mauro Camoranesi.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Arbitro (nepreverjen)

Slabo napisane pogodbe z igralci! Pri takšnem klubu kot je nk Maribor bi morala pogodbo vsebovat aneks, kateri se navezuje na odbitek denarja pri verižnih 'neuspehih' kot to zgleda v začetku tega leta.

baba od župana (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

govnari so gotovi
Živela Mura

AAAAAAAA (nepreverjen)

V Sežani dobite petardo.

Starejše novice