Pokalni finale je poskrbel za vroče dogajanje na navijaških tribunah. Viole pa so razkrinkale Green Dragonse, ki so želeli Mariborčanom vrniti za sramoto na derbiju lanskega avgusta.

Olimpija je osvojila Pokal Slovenije, tekmo pa je zaznamovalo tudi vzdušje in razgrajanje na tribunah. Tako je disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj izrekel rekordno kazen obema kluboma, ki je znašala skoraj 23 tisočakov. Ljubljanski navijači so svojemu klubu 'prislužili' 8.200 evrov kazni, Viole pa kar 14.650 evrov.

Viole razkrinkale tajni načrt Green Dragonsov

Dogajanje na tribunah pa je spremljalo tudi zakulisje in spletke že pred samo tekmo. Tako so Viole na svojem družbenem omrežju Facebook razkrile, kako so razkrinkale neuspeli poskus Green Dragonsov, da bi na mariborskem sektorju zagorele zelene bakle.

Spomnimo. Na derbiju lanskega avgusta v Stožicah so z zvijačo Viole poskrbele, da se je Dragonsom smejal ves Balkan. Najzvestejši navijači Olimpije so namreč želele v znak rivalstva zažgati vijoličasto zastavo NK Maribor. To jim je uspelo, a še večje zadoščenje je bilo na mariborski strani. Viole so namreč ljubljanskim navijačem podtaknile vijoličasto baklo, tako da so najzvestejši navijači Olimpije na svoji tribuni prižgali dve vijoličasti bakli.

Viole razkrile podrobnosti

Zdaj so Dragonsi želeli vrniti Violam, a neuspešno. »Ker so lanske vijol'čne dimne bombe v njihovem lastnem sektorju še vedno preveč boleče, so tokrat zmajčeki, v želji po očitnem maščevanju, posegli po smešnih metodah. Z manj napora in več v hlačah, bi jim morda še celo uspelo, vendar je lažje sprožiti vžig iz varne razdalje, na drugi strani igrišča,« so Viole razkrile, kako so Green Dragonsi na mariborski sektor namestili zelene bakle, ki bi jih sprožili iz razdalje.

»Noč pred tekmo je tako deminerska skupina Viol ob sodelovanju z Viola kontrolo, uspešno izvedla odstranitev podtaknjenih pirotehničnih pripravkov na daljinsko vodenje zelene barve pod južno tribuno,« so pojasnili.

Viole so se neuspelemu poskusu Ljubljančanov 'nasmehnile' že med tekmo z napisom: »Danes pa je še 'sprožiuc' odpovedo.«

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Zanimivo

Starejše novice