Najboljši motokrosist na svetu najboljši tudi doma.

V Orehovi vasi je na finalu sezone državnega prvenstva v motokrosu svetovni prvak Tim Gajser še osmič osvojil naslov državnega prvaka, tretjič v razredu MX open. Gajser, ki je prejšnji teden zaradi posledic padca na treningu moral izpustiti nastop na pokalu narodov v Italiji, je vodil skozi celotno dirko in tako pred več tisoč navijači še enkrat potrdil, da je najboljši motokrosist na svetu ta hip.

Sezone za Gajserja še ni konec

Z osvojitvijo naslova državnega prvaka je za Gajserjem tako še eno poglavje odlične sezone 2016, ki pa zanj še ni končana. Čaka ga še namreč nekaj izzivov v dvoranskem motokrosu in nastop na dirki v ZDA. V tem tednu ga še čaka dirka za pokal proizvajalcev v Gelsenkirchnu.

Gajser tudi z dobrodelno noto

Tim Gajser se je izkazal tudi z dobrodelnostjo. V sodelovanju z organizatorjem dirke AMD Orehova vas, je namreč podelil 1000 evrov spidvejistu Maksu Gregoriču, ki je lani na dirki v Italiji hudo padel in trpel težke poškodbe glave. Gregorič je bil dolgo časa v umetni komi, zdaj pa počasi okreva in se sooča z dolgotrajno rehabilitacijo.

Foto: AMZS

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice