Po napovedanem in opravljenem sestanku strokovnega vodstva Nogometni klub Maribor napoveduje: »Skupaj do dveh lovorik!«

Napetosti v vijoličastem štabu se, kot kaže, umirjajo. Dopoldne je minilo v znamenju treninga, popoldne v znamenju sestanka strokovnega vodstva, so razkrili na uradni klubski strani. O glavnih ugotovitvah in potezah za prihodnje delovanje sta spregovorila športni direktor Zlatko Zahović in trener Darko Milanič.

Milanič uživa »100-odstotno podporo« kluba in Zahovića

»Celotno strokovno vodstvo je opravilo sestanek. Vsak je ob zelo iskrenem pogovoru prevzel svoj del odgovornosti in priznal svoj del napak. Kot športni direktor sem zelo zadovoljen in srečen, kajti mislim, da smo mi tisti, ki smo potrebovali medsebojni pogovor, ne glede na igralce, ki nimajo povezave s tem. Očitno smo to potrebovali, da se spet vzpostavi hierarhija v športnem delu in sprejeli smo odločitev za naprej, ki nikdar ni bila vprašljiva. Darko Milanič ima 100-odstotno podporo, klubsko in mojo, pri sprejemanju odločitev. Zadeve, ki jih moramo urediti, so zlahka rešljive. Gremo s pozitivno energijo in zaupanjem v naše skupno delo naprej, po obe lovoriki. To je Maribor!« je po sestanku komentiral Zahović.

»Pogovor sem napovedal že na dopoldanskem medijskem terminu in dejal, da točno vem, kaj je treba narediti. Zavedam se težavnosti situacije, v kateri smo se znašli in vemo, kaj moramo storiti. Po pogovoru vseh v strokovnem vodstvu bomo to tudi začeli uresničevati. Dosledno se bomo držali dogovorov z našega sestanka in brez zadržkov, s skupnimi močmi ter vsem razpoložljivim znanjem šli k uresničitvi cilja, dvojni kroni,« je pristavil še Milanič.

Maribor najprej čaka preklop na pokalno prizorišče, v sredo so spet v Ljudskem vrtu, kjer se bodo ob 20. uri spopadli s Prekmurci.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost25 (nepreverjen)

Ajmooooo Mura!!!!

gost25 (nepreverjen)

No dajmo jokec Milanič. Sicer pa si odličen trener za Maribor!!!!

Starejše novice