FOTO: Mediaspeed
Po sporazumnem razhodu z ekipo Ilke Štuhec sta izjavo podala tudi Grega Koštomaj in Anja Šešum. Oba sta hvaležna, da sta bila del Ilkine ekipe.

Ilka Štuhec je na današnji novinarski konferenci presenetila z novico, da del njene ekipe ne bosta več trener Grega Koštomaj in kineziologinja Anja Šešum. Dosedanja člana izjemo uspešne ekipe sta se že odzvala in poudarila hvaležnost, da sta s svojimi močmi pripomogla k uspehom.

Koštomaj: Trenutki in čustva, ki bodo ostala za vedno

»Najprej bi se želel Darji in Ilki zahvaliti za izkazano zaupanje pred štirimi leti, ko sta me povabili v svoj samostojni projekt. Vsi smo se vrgli vanj več kot stoodstotno in rezultate oziroma zgodbo poznate vsi. Za vse nas so bili to trenutki in čustva, ki bodo ostala za vedno. Nekaj, kar imamo resnično le mi, vpeti v to zgodbo. In v tem trenutku najlepša hvala obema. Ilka tebi, izredni šampionki in neumorni borki, ter tebi Darja, motorju ekipe in vizionarki,« se je za STA odzval Ilkin trener Koštomaj, ki je bil v ozadju vseh največjih uspehov Štuhčeve.

»A kot vse v življenju ima tudi ta zgodba nekakšen konec. Vsaj kar se tiče našega sodelovanja. Verjamem, da bomo, od sedaj vsak po svoje, ponovno lovili nove izzive in športne cilje ter našli poti do njih. Še enkrat iskrena hvala tudi vsem ostalim sodelavcem in vpletenim, ki so pomagali in prispevali pomemben delež v tej naši zgodbi,« je sklenil Koštomaj.

Šešumova prepričana v nadaljnje uspehe

Kineziologinja Anja Šešum je veljala za tesno zaupnico Ilke, tudi ona pa je konec sodelovanja označila za sporazumnega. »Zelo sem hvaležna in štejem si v čast, da sem bila del Ilkine ekipe. Veliko sem se naučila in ponosna sem na svoje delo, tako pri kondicijski pripravi kot pri rehabilitaciji, da se je bila Ilka po poškodbi zmožna vrniti na najvišja mesta.«

»Po štirih letih je prišel čas za sporazumen razhod in nove izzive. Ilki in ekipi želim veliko uspehov v prihajajočih sezonah, prepričana sem, da jih bo še veliko, ker je velika športnica,« je za STA povedala Šešumova, ki je bila zraven pri obeh naslovih svetovne prvakinje, med zadnjo rehabilitacijo pa nudila glavno podporo Štuhčevi.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice