To je srečni izžrebanec, ki bo z mariborskimi nogometaši že jutri poletel v Reykjavik in si v živo ogledal tekmo z islandskim prvakom.

Tribune za povratni dvoboj v Ljudskem vrtu se že polnijo, medtem ko je mariborski klub med kupci sezonskih vstopnic tudi izžrebal srečneža, ki si bo lahko kar v živo ogledal že prvo tekmo proti islandskemu prvaku.

To je Mariborčan Smiljan Beber, ki živi v Framu in je povratnik med navijači z zagotovljenim sedežem v domu prvakov (vzhod, sektor E), pišejo na uradni spletni strani NK Maribor.

»Prej sem imel 10 let sezonsko vstopnico skupaj s sodelavcem, ki ne zamudi nobene tekme in mi je priporočal nakup. Lani, žal, ni šlo, zdaj pa sem takoj šel znova po ‘letno’ in še pred prvo tekmo dočakal nepričakovan klic iz Ljudskega vrta. Brez besed ... Še vedno ne dojamem, da sem dejansko izžreban, komaj prihaja za menoj, kajti redko imam srečo pri kakšnih nagradnih igrah,« je srečni izbranec zaupal klubu.

Z nogometaši bo obiskal sever Evrope

Tako bo v torek na sever Evrope z mariborskega letališča poletel kar z nogometaši kluba, ki ga spremlja že od majhnih nog.

»Moja vijol’čna zgodba se je začela pri sedmih, osmih letih, ko me je oče peljal na prvo tekmo. Potem se je vse skupaj stopnjevalo in samo še raste. Ko ta ljubezen do NK Maribor enkrat pride v tebe, ne gre več ven. Z optimizmom pričakujem novo sezono in se veselim tekem, neverjetni pa so občutki, da bom šel zraven na Islandijo. Letošnja nagrada je še posebej privlačna. Nekaj, kar si marsikdo želi, bom jaz doživel. Je kar projekt, da si organiziraš tri dni dopusta, a je bil Lancom vedno podpornik NK Maribor. V službi so pokazali razumevanje, tudi sodelavci so me podprli, prav tako v družinskem krogu. Poslali so me na pot s sporočilom, to je enkratna priložnost, ki se je ne zamuja. Nič, potem pa gremo! Naj bo gostovanje na Islandiji zagon za uspešno sezono.«

Tekmo, ki se bo razvila v Reykjaviku, si bomo lahko ogledali v sredo ob 22. uri po našem času (in 20. uri po lokalnem).

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
En je gledo (nepreverjen)

Tekmo, ki se bo razvila v Reykjaviku, bomo lahko poslušali ( radio city) v sredo ob 22. uri po našem času (in 20. uri po lokalnem).

Starejše novice