FOTO: Jure Banfi
Olimpija je svojo obrambo okrepila z Denisom Šmejem, ki se v vrste večnih rivalov seli po izteku pogodbe z Mariborom.

Kar se je napovedovalo že več dni, se je uresničilo. Potem ko je že od začetka priprav treniral z ekipo, je zdaj Denis Šme z Olimpijo podpisal tudi pogodbo. Branilec, ki je v svoji karieri branil barve štirih slovenskih klubov (Rudar, Koper, Maribor, Aluminij), je z Ljubljančani sklenil triletno pogodbo.

Šme: Samoumevno, da Olimpija napada dvojno krono

Šme je bil član Maribora od poletja 2015, a so ga v zadnjih letih pestile poškodbe. Zaradi tega je bil v drugi polovici sezone 2017/2018 posojen v Aluminij, a se je na zadnji tekmi sezone znova poškodoval in bil znova odsoten pol leta. V drugi polovici minule sezone je že bil pripravljen, a mu Darko Milanič ni ponudil priložnosti v vijoličastem. V vseh tekmovanjih je za Maribor odigral 32 tekem.

»Ekipa me je odlično sprejela, tako igralci kot strokovni štab. Lahko sem si samo želel take dobrodošlice, kot sem jo dobil. Z ekipo se pripravljam v Kranjski Gori, kjer trdo delamo. Smo sredi težkega ciklusa priprav, vendar pa je vzdušje odlično. Pred kratkim smo odigrali tudi odlično tekmo proti Dinamu, na kateri smo dobili potrditev, da smo na pravi poti,« je dejal Šme in spregovoril tudi o ciljih za prihajajočo sezono: »Cilji za prihajajočo sezono so jasni. V Evropi želimo priti čim dlje, v domačih tekmovanjih pa je samoumevno, da Olimpija vsako sezono napada dvojno krono.«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice