Foto: Jure Banfi
Na spletni strani NK Maribor so potrdili, da Zlatko Zahovič več ni športni direktor kluba.

Športni direktor Nogometnega kluba Maribor je bil od leta 2007 Zlatko Zahovič. Danes so na spletni strani kluba potrdili, da so se z Zahovičem sporazumno razšli.

Sklep je bil sprejet na njegovo pobudo in danes so s podpisom sporazuma končali dolgoletno sodelovanje.

Nogometni klub Maribora se je na svoji spletni strani Zlatku Zahoviču zahvalil »za vijol'čne trenutke, za njegov neprecenljiv prispevek v vlogi snovalca kadrovske politike pri zbiranju trofej na slovenskem prizorišču in postavljanju novih mejnikov v evropskem tekmovanju, ki so utrdili Maribor na mednarodnem nogometnem zemljevidu ter mu želimo vso srečo in veliko uspehov na nadaljnji poklicni ter življenjski poti.«

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Legionar (nepreverjen)

To je edina pravilna odločitev za prihodnost mariborskega športa ! Zaho bo imel priložnost in dokazovanje za strokovnost . Seveda vse dobro športu .

Kurta (nepreverjen)

Hvala Zaho za vse, prišel je pravi čas da pogledaš vase in si pomagaš na kakšni točki, Maribor pa mora iti sam naprej. Veliko si naredil dobrega, tudi kako slabo stvar ampak kdor dela greši. Nobene zamere ne sme biti iz nobene strani, verjamem da se bomo te spominjali po lepem, verjamem tudi da lahko klub in najvijaci gredo naprej. Se se kdaj srecamo in spijemo skupaj kavo ali čaj.

zvodnik milan (nepreverjen)

moji dve odsluženi prostitutki bi boljše špilali kot pa ovi pubeci

In reply to by Kurta (nepreverjen)

Starejše novice