Mariborski nogometaši naj bi v zimskem prestopnem roku dobili vsaj dve okrepitvi, med njimi tudi nov vratarski obraz, poroča EkipaSN.

Kljub sobotnem visokem porazu na večnem derbiju z Olimpijo Zlatko Zahovič poudarja, da imajo mariborski nogometaši izjemno sezono. Uvrstitev v ligo prvakov je še enkrat več potrdila, da je Maribor eden izmed paradnih konjev nogometa na področju nekdanje Jugoslavije. Uspehe Mariborčanom zavidajo tudi v Avstriji, kjer se denimo z milijoni prepolnemu Salzburgu še nikoli ni uspelo uvrstiti med evropsko elito.

Januarja vsaj dve okrepitvi

Ob uspešni sezoni pa ima glavni kadrovnik v Ljudskem vrtu Zlatko Zahovič že pripravljene načrte za prihajajoči zimski prestopni rok. Tako naj bi se po poročanju EkipeSN pozimi obetalo kar nekaj sprememb v mariborski vrsti. Omenjeni športni dnevnik je dobil namig, da naj bi NK Maribor v zimskem prestopnem roku dobil vsaj dva nova obraza.

Po njihovih informacijah naj bi bila prva okrepitev zagotovo na vratarskem mestu, ki ga trdno zaseda Jasmin Handanović, v pokalnih tekmah priložnost dobiva Matko Obradović, v ozadju pa čaka še Aljaž Cotman. Športni direktor Zlatko Zahovič naj bi že imel sklenjen dogovor z novim nogometašem, ki se bo boril za mesto vratarja v mariborski ekipi, poroča EkipaSN.

Imena novega vratarja Maribora jim ni uspelo izvedeti, je pa ob tem povsem možno, da bo nov vratar mišljen kot dolgoročna zamenjava za sicer še vedno odličnega Jasmina Handanoviča. Odlični vratar Maribora bo januarja namreč dopolnil že 40. rojstni dan, pogodbo pa ima sklenjeno do konca sezone 2018/2019.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice