Slika je simbolična (foto: Jure Banfi).
Namesto 2000 bo na sobotnem finalu državnega prvenstva na tribunah v Ljudskem vrtu 3500 ljudi.

Nogometaši bodo danes zaključili jubilejno 30. prvoligaško sezono. Na zadnji tekmi se bosta ob 20. uri v Ljudskem vrtu merila Maribor in Mura. 

Štajersko-prekmurski derbi v zadnjem krogu državnega prvenstva bo odločal o novem državnem prvaku. Razplet dramatične sezone si bodo lahko Ljudskem vrtu ogledali tudi gledalci.

Ljudski vrt odpira vrata za gledalce, v prodajo dodatnih 1500 kart

Več kot 14 mesecev so ljubitelji nogometa čakali na trenutek, ko bodo lahko spet sedli na tribune. Ta bo napočil na današnjem finalu med Mariborom in Muro. Na odločilni tekmi sezone bo lahko več gledalcev, kot je bilo sprva predvideno.

»Več nas bo!« je Nogometni klub Maribor svojem Facebook profilu sporočil veselo novico.

Po sprejetju novega odloka za javne prireditve, ki vstopi v veljavo to soboto, si bo dvoboj med nogometaši Maribora in Mure namreč lahko ogledalo 3500 gledalcev. V petek je Nogometni klub Maribor sicer razprodal 2000 vstopnic, ki so bile sprva na voljo za veliki finale sezone.

Možnost nakupa dodatnih vstopnic v soboto, ob 9. uri. Prodajni mesti za vstopnice sta Vijol'čna Bajta center mesta (Tyrševa ulica 1) in Vijol'čna Bajta Mercator center Tabor II. Vsak pa lahko kupi 2 vstopnici. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice