Slika je simbolična (foto: Jure Banfi).
Policija sporoča, da bo na sobotni nogometni tekmi med Mariborom in Olimpijo uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

V soboto, 9. aprila 2022, bo ob 20.15 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana prvenstvena nogometna tekma 30. kroga Prve lige Telemach med Mariborom in Olimpijo. 

Vse obiskovalce prireditve policisti obveščajo, da bo policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Obenem vse obiskovalce prireditve obveščajo, da bo organizator tekme na vhodih na stadion izvajal tako imenovano personalizacijo vstopnic.

To pomeni, da se bo potrebno ob vstopu na stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico pa morate izpisati svoje osebne podatke. Storite to že pred prihodom na stadion, da ne bo po nepotrebnem prihajalo do gneče.

Vse obiskovalce prireditve tudi pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno in če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, te parkirajo na za to določenih mestih.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
VeniDeni (nepreverjen)

VSA TOTA LETA! GREMO MARIBOR!

Starejše novice