Tim v naslednji sezoni ostaja v seriji svetovnega prvenstva, kjer bo branil letošnji naslov.

Kot smo pisali, je svetovni prvak Tim Gajser danes pripravil novinarsko konferenco, kjer je skupaj z novinarji povzel neverjetne dosežke letošnje sezone. Tiskovni konferenci pa je ob 18. uri sledil tudi sprejem v domačih Makolah, natančneje pod dvorcem Štatenberg, kjer ga je pričakalo okoli 2000 najzvestejših navijačev. Nekateri so že vse od zgodnjih popoldanskih ur čakali na prihod najmlajšega svetovnega prvaka v elitni kategoriji motokrosa MXGP, ter tako Makole za en dan spremenili v poplavo rumene in rdeče barve. Barv Tima Gajserja. 

Tim ostaja v seriji svetovnega prvenstva

Tako na novinarski konferenci, kot tudi na sprejemu ga je spremljal njegov oče Bogomir Gajser, ki je med drugim tudi potrdil, da Tim v naslednji sezoni, kljub mamljivi ponudbi Američanov, ostaja v seriji svetovnega prvenstva, kjer bo branil letošnji naslov. Kljub uspehu pa se zaveda, da je letošnji neverjetna sezona s prinesela  veliko dela ter bremena, ki ga bo Tim poskušal, s pomočjo očeta, uspešno prenesti ter naslednjo sezono ponoviti letošnji uspeh.

Timu pa kljub velikemu uspehu motivacije za naprej ne primanjkuje. Najprej sledi državno prvenstvo v Šentvidu pri Stični, nato še nastop v pokalu narodov ter nekaj dirk doma in v tujini. Po opravljenih obveznostih pa se bo tudi Tim odpravil na več kot zaslužen počitek.   

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice