Rijeka je predstavila doslej pomembnega človeka za Nogometni klub Maribor kot novega člana uprave.

Predsednik hrvaškega nogometnega prvoligaša Rijeke Damir Mišković je danes na Reki predstavil predsednika uprave zavarovalnice Sava Davida Kastelica kot novega člana uprave reškega prvoligaša, poroča STA

Kastelic je zapustil položaj v upravi nogometnega kluba Maribor, da bi postal del hrvaškega nogometnega prvoligaša.

Rijeka je predstavila Davida Kastelica kot novega člana uprave (foto: Bobo).

Mišković je predstavil Kastelica kot velikega navijača Rijeke in predsednika uprave zavarovalnice Sava, ki je v preteklih letih postala generalni sponzor reškega kluba. Kastelic je spomnil, da je Sava vstopila v reški nogomet pred več kot štirimi leti, potem ko je vse najboljše o reškem klubu povedal njegov nekdanji trener Matjaž Kek, s katerim so Rečani dosegli zgodovinske uspehe kluba.

Kastelic je po poročanju STA dejal, da so se v preteklih letih tudi sami prepričali o kakovosti reškega kluba in da ne bo težav pri podaljšanju pogodbe o sodelovanju.

»Za zavarovalnico Sava je Rijeka blagovna znamka, s katero bomo gradili skupno prihodnost,« so izjavo Kastelica objavili na spletni strani reškega nogometnega kluba.

Novi član uprave kluba je postal tudi podžupan Reke Nikola Ivaniš. Mesto Reka ima 30-odstotni delež v nogometnem klubu Rijeka, v katerem je trener slovenski nogometni strokovnjak Simon Rožman. V klub je pred kratkim prispel tudi mladi slovenski nogometaš Adam Gnezda Čerin.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice