89 metrov, 21 nadstropij in 479 stopnic. »En drugega sva brcala v rit,« je po uspešno zaključenih dobrodelnih 24-ih urah Kristalne palače dejala Mariborčanka Beba Ščap.

Drevi ob 11.30 uri se je zaključilo dobrodelnih 24 ur Kristalne palače, prvo dejanje 4. Alive Step Up teka. Andrej Težak Tešky in Beba Ščap sta se skupaj s podporniki v 24 urah na vrh povzpela kar 895-krat.

»Imela sva res neverjetno podporo, nikoli nisva hodila sama. Naredila sva več vzponov, kot sva hotela, skupaj preko 160! Eden od glavnih ciljev je bilo zbrati čim več denarja za Pediatrično kliniko,« sta po zadnjem vzponu povedala ekstremistka Beba Ščap in ambasador dogodka Andrej Težak Tešky.

Skupno število vzponov se je ustavilo na številki 895, Tešky pa je presegel svoj osebni cilj – narediti toliko vzponov, kot je višina Mt. Everesta: »Presegel sem jo za tri vzpone.«

Zadnji vzpon je z njima opravil predsednik uprave BTC Jože Mermal. »Nisem bil prepričan, kako bom zmogel, zato vse čestitke, da sta akterja zdržala 24 ur. Skrb za lastno zdravje in dobro počutje bi morala biti osnova vsakega posameznika in to je eno od sporočil dogodka, kjer z veseljem sodelujemo. Veseli nas, da je ta način rekreacije dobro sprejet.«

Še vedno lahko pomagate!

Alive Step Up bo z zbiranjem sredstev za Pediatrično kliniko zaključil dan po glavnem dogodku, ki bo 18. novembra. Do takrat lahko pomagate vsi! Kako?

Pošlji SMS: OTROK ali OTROK5 na 1919

TRR SI56 1010 0005 4050 044,
namen: asu dobrodelno,
sklic: 00 777

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice