Nogometaši Maribora so tekmo v Murski Soboti končali s kar dvema izključenima nogometašema. Pihler in Vršič sta videla rdeče, kar je zmotilo vijoličaste, ki so se nemudoma po tekmi oglasili s posnetkom spornih situacij.

Kmalu po koncu srečanja v Fazaneriji se je NK Maribor preko družbenega omrežja Facebook oglasil glede sojenja Mateja Juga. V videoposnetku so izpostavili situacije, v katerih je Aleks Pihler prejel dva rumena kartona in dogodek, ko je Dare Vršič dobil direktni rdeči karton.

Zraven so zapisali: »Pa smo mislili, da je 1. april že mimo ...« in s tem nakazali, kaj si mislijo o sodniških odločitvah.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čergoli (nepreverjen)

Jokeci!!!!

Navijac (nepreverjen)

Samo jamranje....zdaj pa se ze tako pretirava da tudi ce je res to vec nobenega ne zanima..
Nasi igralci in strokovni stab so ja 10 krat bolj placani od vseh razen zelenih igralcev v slo ligi....igrajte tako kot treba

Štajerc7 (nepreverjen)

Res da Maribor ne igra najbolje, vendar pristransko sojenje v korist Olimpije je več kot očitno že dolgo.
Navijačem Maribora predlagam transparent: "Pozdravljamo gostujoče igralce in Olimpijinega sodnika"

Ne laži (nepreverjen)

Bravo Jug, prvi sodnijk keri je sodo tak kak je vido stvari. Rdeči kartoni upravičeni, Maribor pa naj se zamisli nad svojo igro. 2x strel v okvir vrat, sramota za vodilno ekipo lige.

Sodnhd (nepreverjen)

Dajte ne cmerajte po vsaki temi! .. vsaj Vrsic je namenom brcnil na tleh lezecega nasprotnika in je rdeci karton vec kot upraviceni. Cemu je tega treba bilo!?!?!? :..: Potem pa mu se vodstvo stopi v bran, ajaj, slovenistan!!

Starejše novice