FOTO: OK Nova KBM Branik
Odbojkarice Nove KBM Branika so osvojile že 15. naslov državnih prvakinj v samostojni Sloveniji. Pred polno dvorano Lukna so na tretji tekmi odpravile velike tekmice iz Kamnika.

Mariborčanke so slavile s 3:0 in še drugič zapored osvojile naslov državnih prvakinj. Odbojkarice Nove KBM Branika so prevladovale vso sezono, saj so v domačem tekmovanju klonile le enkrat. V finalni seriji so proti Calcit Volleyu zmagale s 3:0 v zmagah.

Najbolj tesno srečanje je bilo prvo srečanje pred mariborskim občinstvom, v katerem so Mariborčanke slavile s 3:2. Na tej tekmi si je pri Kamničankah koleno poškodovala njihova najboljša igralka Američanka Ali Frantti, ki je danes sicer stopila na igrišče, a ni mogla preprečiti gladkega slavja domačink pred polno domačo dvorano.

Kamničanke so bile Mariborčankam najbližje v prvem nizu, ki se je končal z izidom 25:23 v korist domačink. V preostalih nizih so odbojkarice Nove KBM Branika prevladovale in brez večjih težav suvereno prišle do novega, še 15. naslova državnih prvakinj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice