Maribor se te dni mudi na pripravah v Turškem Beleku, kjer je odigral prijateljsko tekmo z ekipo FK Vojvodina in prišel do zmage s 3:2.

Četa Darka Milaniča je v tradicionalni turški pripravljalni bazi že od 26. januarja in je prvo pripravljalno tekmo odigrala s poljskim Lechom, ki jo je izgubila z 0:3. Minulo soboto pa so vijoličasti popravili vtis, ko so po napeti tekmi odpravili srbskega prvoligaša Vojvodino iz Novega Sada s 3:2. V izdihljajih srečanja je za zmago s pravcatim evrogolom poskrbel vezist Andrej Kotnik, ki je na atraktiven način premagal srbskega vratarja.

NK MARIBOR: Cotman, Milec (70' Mutavčić), Koblar (70' Uskoković), Mitrović (70' Rajčević), Viler (70' Kolmanič), Pihler (70' Cretu), Dervišević (70' Vrhovec), Požeg Vancaš, Kronaveter (70' Kotnik), Felipe Santos (70' Bajde), Zahović (70' Mešanović). Klop: Pridgar, Rajčević, Uskoković, Kolmanič, Mutavčić, Vrhovec, Cretu, Bajde, Kotnik, Mešanović. Trener: Darko Milanič.

VOJVODINA: Rockov, Stojković, Vukadinović, Saničanin, Đurić, Drinčić, Topić, Bojić, Đorđević, Đuričin, Mrkajić. Igrali so še: Vukliš, Kokir, Nešković, Devetak, Đurišić, Bjeković, Obolskiy, Zukić, Čović, Andrić, Stojsavljević, Mirić, Mladenović. Trener: Nenad Lalatović.

Strelci: 1:0 Pihler (40), 1:1 Čović (50, 11m), 2:1 Viler (64), 2:2 Zukić (70), 3:2 Kotnik (89)

Maribor bo naslednjo pripravljalno tekmo odigral v torek, 4. februarja, ko mu bo nasproti stal dunajski Rapid.

V priloženem videoposnetku si je možno ogledati vse situacije in zadetke, Kotnikov evrogol pa se začne pri 2:43.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice