Mariborska tenisačica v zadnjem letu ni imela sreče z zdravjem. Po številnih poškodbah se počasi vrača na teniška igrišča in potrebuje podporo.

Mariborska tenisačica Polona Hercog je pred leti igrala izvrstno in bila v najboljših časih 35. igralka sveta. 25-letnica pa v zadnjem času nima sreče z zdravjem, saj so ji ponagajale številne poškodbe. Tako je na lestvici WTA precej padla in trenutno zaseda 159. mesto.

Po težavah pa se Mariborčanka vrača in že pridno trenira v domačem mestu. Ker je vračanje po poškodbah sila težavno, se je za podporo obrnila tudi na javnost.

Zaradi poškodb pol leta brez tenisa

Hercogova je imela v zadnjem času kar štiri poškodbe oziroma zdravstvene težave. Najprej je imela stres reakcijo lopatice, nato pa si je poškodovala hrustanec na kolenu. Za tem je morala zaradi zdravstvenih težav na operacijo divertikulua na tankem črevesju in slepiča, poškodovano pa je imela tudi levo zapestje.

Za lažji povratek potrebuje podporo

Vračanje po številnih zdravstvenih težavah ni najlažje, zato je potrebno 25-letno Mariborčanko podpreti. ''Grem res skozi težke čase, za to bi bila vesela kakršnekoli podpore. Napišite mi kakšen dober komentar, stisnite like ali delite video. Jaz pa vam obljubim, da vas bom redno obveščala o poti nazaj med najboljše,'' je v videu povedala slovenska tenisačica in dodala: "Res sem motivirana za tenis in pogrešam tekme. Vrnila se bom še močnejša, skupaj z vami."

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice