Konec ugibanj! To je človek, ki bo stopil v čevlje, ki jih je od leta 2007 nosil Zlatko Zahovič

Iz vijoličastega nogometnega hrama so sporočili, da je novi športni direktor Nogometnega kluba Maribor Oliver Bogatinov, dosedanji strokovni vodja nogometne šole 15-kratnega slovenskega prvaka.

Bogatinov bo stopil v čevlje, ki jih je od leta 2007 nosil Zlatko Zahovič, s katerim se je klub sredi marca sporazumno razšel.

Bogatinov je v intervjuju spregovoril o delu po odhodu Zlatka Zahoviča in Darka Milaniča, o specifični situaciji, ko bo prvi predpogoj nogometnih klubov v prihodnje prilagajanje koronakrizi. Pojasnjuje, kako se lotiti dela v trenutnih razmerah, kakšna je vizija in prve smernice za vijol’čno prihodnost.

Spregovoril je tudi o sestava novega oziroma preoblikovanju strokovnega štaba, kdo bo vodja dolgoročnega projekta s klopi in kakšni bodo kriteriji pri izbiri trenerja?

Na prevzem stolčka športnega direktorja pa se je odzval tudi poslovni direktor Bojan Ban.

Vir: Nogometni klub Maribor

Spomnimo. 13. marca 2020 se je Nogometni klub Maribor na svoji spletni strani Zlatku Zahoviču zahvalil »za vijol'čne trenutke, za njegov neprecenljiv prispevek v vlogi snovalca kadrovske politike pri zbiranju trofej na slovenskem prizorišču in postavljanju novih mejnikov v evropskem tekmovanju, ki so utrdili Maribor na mednarodnem nogometnem zemljevidu ter mu želimo vso srečo in veliko uspehov na nadaljnji poklicni ter življenjski poti.«

Sklep za razhod kluba z Zahovičem je bil sprejet na pobudo zdaj že bivšega športnega direktorja, s podpisom sporazuma pa so dolgoletno sodelovanje tudi dokončno zaključili.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kurta (nepreverjen)

Mi skupaj eno smo, zdaj se moremk prebuditi tudi navijači in več dat od sebe na tekmah, kot smo v preteklosti.

Starejše novice