V nedeljo je na vrsti nov štajerski-prekmurski derbi, s tem pa je na vrsti tudi nov posnetek, s katerim v soboškem prvoligašu vabijo na spopad.

Maribor in Mura se bosta še šestič - in zadnjič - pomerila v letošnji sezoni. Dare Vršič je pred novim derbijem spregovoril o uspešni pokalni misiji.

»Muri v dveh tekmah nismo dovolili veliko. Razen tistih minut, ko so uspeli priti do nekaj udarcev, jim v taktičnem smislu nismo omogočili preveč resnejših situacij. Zasluženo gremo v finale in v boj z največjimi tekmeci za novo trofejo,« o uspešni pokalni misiji strelec gola, ki si ga je bilo vredno ogledati večkrat.

»Zdaj je spet fokus le na prvenstvu, še nekaj paketov po tri točke potrebujemo do uresničitve cilja. Naslednjič že v nedeljo, ko se vračamo v Fazanerijo po nov uspeh. Vsaka tekma je zgodba zase, kot finale pred velikim finalom. Pokalna izkušnja je pozabljena, vemo, kaj nas čaka ob vrnitvi v Mursko Soboto. En poraz ni spremenil razmišljanja ali pokvaril ozračja, znova bo na tribunah veliko gledalcev, na igrišču pa motiviran nasprotnik. V nedeljo bo še težje kot v sredo. Morali bomo biti na visokem nivoju in se zelo potruditi za zmago,« meni Vršič.

Na vrsti je tudi zadnji posnetek, v katerem sodelujeta Gorazd Žilavec in Matjaž Šalamun Šalca. Tokrat se »zgodba« ponovno odvija na Fazaneriji, kjer Žilavec in Šalca pripravljata teren za mariborske navijače, Šalci pa zbranost moti »stara znanka«. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Derbiiiiii (nepreverjen)

Ka je to moški oblečen v moškega???

Derbiiiiii (nepreverjen)

Ali ženska v moškegaaaaaa hahahah

Čergoli (nepreverjen)

Ohhhh kako smešno!!!!!

Starejše novice