Prvič bomo na domačem igrišču videli ekipo v novih dresih, prvič bosta med kandidati za nastop novinca v poletnem prestopnem roku Jasmin Mešanović in Jean-Claude Billong. Prvič na uradni tekmi pa bo v veljavi tudi nova izkušnja za navijače.

Ljudski vrt je postal brezgotovinski stadion, kot prvi v Sloveniji. Za večjo kakovost obiska. S poenostavljenim in enotnim sistemom plačevanja do večje dostopnosti in manjše gneče. Pri nakupu vstopnic na blagajni, navijaških artiklov na stojnici in pri nakupu hrane ter pijače na prodajnih mestih stadiona.

Ne pozabimo. Ob spremenjenem plačilnem režimu lahko na stadionu uporabljamo le plačilne kartice.

Možnosti plačevanja

Na stadionu bo možno plačevati z vsemi bančnimi karticami, debetnimi in kreditnimi karticami - za imetnike Mastercard in Maestro kartic veljajo dodatne ugodnosti, s sezonsko vstopnico NK Maribor, Vijol'čno predplačniško kartico NK Maribor in člansko izkaznico Viole Maribor 1989.

Ob prihodu v Ljudski vrt za vse gledalce, vajene plačevanja z lastnimi plačilnimi karticami, ne bo razlike. Vsak nakup lahko opravite s svojo debetno ali kreditno bančno kartico. Tisti, ki boste prišli z gotovino, lahko na Info točkah stadiona (POLNILNICA) prevzamete Vijol'čno predplačniško kartico NK Maribor (cena izdelave je en evro), na katero naložite vrednost po vaši izbiri. 

Od nove sezone pa je plačilna tudi sezonska vstopnica NK Maribor, s katero lahko odslej plačujete na vseh prodajnih mestih na stadionu in v prireditvenem prostoru v okolici Ljudskega vrta. Prav tako pa jo lahko uporabite za vse nakupe vstopnic in artiklov v Vijol'čni Bajti - seveda ob naloženi vrednosti po vaši izbiri na sezonsko vstopnico.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice