FOTO: Jure Banfi
Pred velikim štajersko-prekmurskim derbijem, ki smo mu pravkar priča, pa so podelili prestižno nagrado – Vijol'čni bojevnik 2018.

Odštevanje do derbija je v preteklih dneh dodatno popestrilo tudi tradicionalno glasovanje – izbor Vijol'čnega bojevnika. Med vsemi zdajšnjimi člani NK Maribor, ki so lani vsaj na petnajstih uradnih tekmah branili barve kluba, so lahko navijači svetega kluba izbrali tistega, ki si z odnosom do dresa, navijačev in kluba nasploh, zasluži prestižni naziv Vijol'čnega bojevnika 2018.

Tako so odločali glasovi, ki so prispeli na naslov NK Maribor, danes pa je v Ljudskem vrtu pred prvo tekmo spomladanskega dela prvenstva proti Muri potekala svečana podelitev in razglasitev zmagovalca. Vijol'čni bojevnik 2018 je postal Saša Ivković!

Vodstvo kluba pa je ob tem poudarjalo: »Ne izbiramo najboljšega nogometaša, ampak najbolj srčnega! Tudi tokrat bodo o zmagovalcu odločali glasovi imetnikov sezonskih vstopnic in udeležencev ankete na vseh uradnih kanalih NK Maribor. Med vsemi udeleženci z izpolnjenimi glasovnicami bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo dobil podpisan dres novega Vijol'čnega bojevnika.«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice