Foto: Jure Banfi
Zlatko Zahovič, dosedanji športni direktor Nogometnega kluba Maribor, bi lahko jutri o odstopu seznanil tudi vodilne v klubu.

Le deset dni po zadnji tekmi in zaključku sezone 2017/18 so vijoličasti nogometaši spet skupaj. Z zdaj že običajnim zborom moštva so na današnji skupni večerji odprli novo poglavje, jutri ob 10. uri pa že predviden prvi trening.

Kot edini nov obraz se je predstavil Kenan Pirić, dosedanji vratar Zrinjskega. Soigralcem se bosta znova pridružila Sandi Ogrinec, ki je zaključil s posojo v Krškem, in Luka Štor, ki se vrača po vmesnem nabiranju izkušenj v Kidričevem. Tretji povratnik s posoje Sunny Omoregie in Luka Uskoković bosta zaradi lažjega operativnega posega začela z vadbo v prihodnjem tednu, Denis Šme pa po nesrečnem zaključku posoje pri Aluminiju, ko je prav na zadnji tekmi obležal na igrišču, dolgo ne bo med kandidati za nastop. Po operaciji sprednje križne vezi ga čaka večmesečno okrevanje. 

Na seznamu izbrancev trenerja Darka Milaniča je tudi Luka Koblar, ki se bo iz mladinske preselil v člansko slačilnico, vendar je poškodovan in se bo pridružil v času priprav.

Po dogovoru so na današnji tradicionalni večerji manjkali tudi udeleženci reprezentančnih akcij Martin Milec, Luka Zahović, Amir Dervišević, Martin Kramarič in Jan Mlakar, ki so dobili nekaj dni dodatnega premora in se bodo ekipi priključili v sredo.

V novo sezono brez starega športnega direktorja?

Dosedanji športni direktor NK Maribora Zlatko Zahovič se jutri vrača iz dopusta, napovedani odstop iz mesta športnega direktorja pa še vedno visi nad klubom. Večer poroča, da bo o napovedanem odstopu najverjetnje jutri seznanil tudi vodilne v klubu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice