Nogometni klub Maribor je bogatejši za branilca Nemanjo Mitrovića, ki je podpisal pogodbo do leta 2022.

Nemanja Mitrović je v mlajših selekcijah bil član Domžal in milanskega Interja in Bologone, v članski konkurenci pa je igral za Olimpijo in Jagiellonie.

Novi igralec, ki je danes prvič stopil pred novinarje, se je izogibal odgovorom na vprašanja o Olimpiji, kjer je igral pred odhodom na Poljsko.

Mitrović je ob vstopu v klub povedal: »Zelo sem zadovoljen, da sem tukaj. Športni direktor mi je predstavil dobro zgodbo, dogovor je bil sklenjen v nekaj minutah. Projekt me je navdušil in odločil sem se za vrnitev v Slovenijo. Zahvaljujem se klubu za zaupanje in se veselim novih izzivov. Želim si čim več dobrih iger in lovorik, evropskih tekem v novi sezoni. Ekipo poznam, z nekaterimi zdaj mojimi novimi soigralci sem v preteklosti že igral. Ligo poznam, dodaten motiv bo spoznanje, da se bomo borili za naslov prvaka, kar sem nazadnje nekoliko pogrešal, tako da se že veselim prvega treninga, prvih tekem in moje nove zgodbe,« so zapisali na spletni strani Nogometnega kluba Maribor.

Kljub temu pa je na Facebook profilu novega mariborskega branilca še vedno jasno, da bo Olimpija za večno v njegovem srcu.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bubj (nepreverjen)

Dobrodosel!

Starejše novice