FOTO: Jure Banfi
Daretu Vršiču je zaradi izjav za Sportal po njegovih besedah skoraj pregorel telefon. Ob odmevnosti njegovih besed, se je napadalni vezist oglasil ponovno in podal pojasnila.

»Zaradi šokantnih naslovov in natolcevanj mi bo pregorel telefon,« je zapis začel Segovčan in nadaljeval: »Lepo je, da sem pri 34 letih še vedno tako zanimiv za medije in resnično verjamem, da sem lahko še bolj zanimiv in kreativen na zelenicah,« se je odzval na velik odziv po njegovih izjavah za Sportal, ki s(m)o ga povzeli tudi drugi mediji.

»Maribor imam rad, mesto, ljudi, prijatelje, atmosfero in občutek doma. Pa tudi spomine, ko se nam je doma, sredi noči, na ves glas vklopila himna Lige prvakov in nas opomnila, da se sanje uresničujejo,« se Vršič spominja Lige prvakov v Ljudskem vrtu.

Vsi trenutki niso bili lepi

»Moj sin poje pesmi NK Maribor, če bo kdaj zapel kakšno drugo melodijo, mu ne zameriti, navijal bo za svojega atija. Mariboru sem hvaležen za vse in zasluži si mojo pozornost. Lagal bi, če bi rekel, da so vsi trenutki bili lepi. Niso bili, zame neigranje ni privlačno. Nasprotno, ubija me,« pojasnjuje 34-letnik, ki si išče novega delodajalca.

»Ampak življenje sestoji iz vzponov in padcev. Nogomet je moja strast in tudi moja služba, ki jo še vedno želim opravljati kvalitetno in predano kot vso svojo kariero doslej,« še dodaja.

»Ne glede na klub, vedno sem imel korektne odnose z vodstvom, celo prijateljske in nikakor nisem z nikomer obračunaval. Tisti, ki me poznajo, poznajo moj karakter in bi si včasih želeli, da s kom obračunam, sam nisem takšen. Sprejemam ljudi in situacije takšne kot so in si ne jemljem pravice nikogar spreminjati,« se nadaljuje zapis na uradni strani nogometaša na družbenem omrežju Facebook.

»Kje bom nadaljeval, ne vem. Prepričan pa sem, da lahko s svojimi izkušnjami in odlično pripravljenostjo telesa, ponudim še ogromno,« se je ob koncu še dotaknil svoje prihodnosti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice