Pred tekmo s Sevillo se je na novinarski konferenci Zlatko Zahovič dotaknil tudi državnega prvenstva in največjega tekmeca Olimpije.

Na torkovi novinarski konferenci pred zadnjo tekmo v letošnji ligi prvakov s Sevillo je imel NK Maribor izjemno močno zasedbo. Za mizo so pred medije stopili trije najpomembnejši možje Maribora - športni direktor Zlatko Zahovič, trener Darko Milanič in kapetan Marcos Tavares.

Zlatko Zahovič se je druženja z mediji v prvi vrsti udeležil zaradi pomembne kadrovske novice - podaljšanja pogodbe z Darkom Milaničem, ki bo na mariborski klopi ostal vsaj do leta 2021.

Športni direktor je o zimskem prestopnem roku povedal, da so pri prihodih stvari že jasne, a da bodo novosti sporočili, ko se bo jesenski del tekmovanja zaključil.

V nadaljevanju pa se je dotaknil tudi državnega prvenstva in njegove napovedi, da če ob zimskem premoru Maribor ne bo imel velikega zaostanka za Olimpijo, je že prvak. Je torej Maribor že prvak?

»Kje pa, da smo že prvaki. Nismo. To je bila retorika, da smo fante motivirali, zdaj se ta spreminja. Olimpija je zelo dober tekmec, ki pa je v zadnjem času klonila pod pritiskom. Žal. Spet,« je največje tekmece zbodel Zahovič in dodal, da bo borba za naslov državnega prvaka napeta prav do konca.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice