FOTO: Jure Banfi
Prejšnji teden je Zlatko Zahović razburil javnost z odzivom na ponujeni odstop Darka Milaniča, v katerem je užalil navijače Maribora iz okoliških krajev. Zdaj se je za izjavo opravičil.

Zlatko Zahović se je na Milaničev odstop odzval in s tem delom odgovora še posebej razburil: »Trener je človek, ima ženo in otroke. Lepo je rekel: 'Zmagal sem, pa mi žvižgajo.' Ni kriv on, krivi smo mi v klubu. Dovolili smo, da se je ustvarilo stanje, ko lahko vsaka čistilka žali klub in trenerja. Tega ne bom več dovolil. Malomeščanstvo ne bo nikoli prišlo v klub. Malečnik in Miklavž ne bosta pljuvala po NK Maribor. Malečnik in Miklavž nista NK Maribor! Zahvala za podporo pa gre violam.«

Zahović je skoraj teden dni pozneje očitno spoznal ostrost svojih besed in se preko klubske spletne strani opravičil.

»Spoštovani navijači! Namerno sem odlašal z opravičilom, da se izlijejo vse kritike, ki jih sprejmem kot povsem upravičene. Moje sporočilo v pogovoru po sobotni prvenstveni tekmi niti po naključju ni želelo biti posredovano v tej smeri.

Bilo je zelo napačno povedano, še slabše interpretirano. Moj namen ni bil nikogar užaliti, nisem govoril o posameznikih, ampak o prispodobah, ki pa so bile prenešene preveč neposredno in povsem zgrešeno. Iskreno se opravičujem vsem, ki so jih moje neprimerne besede prizadele.

Vsi dobro veste, da sem eden od vas oz. od nas.«

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Iskreno ali ne..pod pritiski vodstva kluba ali ne...
Opravicil se je!!ze to je nekaj

malomeščan (nepreverjen)

Pa to je že vse bolno...

Košarkarica (nepreverjen)

Brez zahoviča in mandariča bi slovenska liga bila dolgočasna

Starejše novice