Nogometna zveza Slovenije naj bi tik pred pričetkom nove sezone prestavila tekmovanje zaradi dodatnih okužb v vrstah enega izmed prvoligašev.

Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah naj bi Nogometna zveza Slovenije zaradi situacije v zvezi s koronavirusom in prisotnosti okužb znotraj nogometnih klubov, ki so del Prve lige Telekom Slovenije, odločila, da se tekmovanje prestavi za štirinajst dni.

Včeraj so bila sicer opravljena testiranja vseh nogometašev in predstavnikov klubov Prve lige Telekom Slovenije. Tri nove primere koronavirusa so zabeležili pri moštvu Olimpije, je pred nekaj trenutki potrdila tudi Nogometna zveza Slovenije.

Prvi krog bi sicer moral biti odigran jutri, 12. avgusta, a so že pred tem v Nogometni zvezi Slovenije zaradi okužbe prestavili obračun med Mariborom in Aluminijem ter Domžalami in Bravom.

Tako bi zaradi okužb v še enem moštvu moral biti prestavljen tudi tretji dvoboj in bi se posledično lahko v prvem krogu odigrali samo dve tekmi. Že pred tem je bil sicer uradno prestavljen tudi obračun 2. kroga med Domžalami in Mariborom.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice