FOTO: Jure Banfi
Izraelski reprezentant ima le še nekaj ur časa, da zaključi svoj prestop v domovino. A tik pred zdajci je prišlo do preobrata.

Marwan Kabha se že od začetka tega tedna nahaja v domačem Izraelu, kjer si ureja prestop iz Maribora. Želja njega in njegove družine po domovini je enostavno prevelika in čeprav se je potem, ko je Kabha postal reprezentant, zdelo, da bi lahko prestopil v kako močnejšo ligo na zahodu, bo kariero nadaljeval doma.

Če pa se je še včeraj zdelo, da ga nič več ne more ločiti od podpisa pogodbe s slovitim Maccabijem Tel Avivom, se je preko noči zgodil velik preobrat. Zanj pa so krivi vročekrvni navijači Maccabija, ki so poskrbeli, da so bile ulice Tel Aviva popisane z nestrpnimi žaljivkami proti arabskemu Izraelcu. Maccabi Tel Aviv namreč velja za pretežno judovski klub in čeprav smo v letu 2018, je Bližnji vzhod še daleč od premirja med različnimi veroizpovedmi.

Zaradi nestrpnosti si je Kabha kljub boljši ponudbi Maccabija (nudili naj bi mu 220.000 evrov letne plače) premislil in po informacijah Ekipe že opravlja zdravniški pregled pri Hapoelu iz Be'er Sheve, ki jo je Maribor izločil na zadnji stopnici pred ligo prvakov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice