FOTO: Jure Banfi
Nogometaše Maribora v soboto ob 16.50 v Ljudskem vrtu čaka obračun s kranjskim Triglavom. Darko Milanič pred jutrišnjo tekmo upa, da bo Maribor april zaključil pozitivno, torej s še peto zmago.

Dvoboj z zadnjeuvrščenim Triglavom pa bodo Mariborčani odigrali v močno okrnjeni zasedbi. Zaradi kartonov manjkata Jasmin Handanović in Mitja Viler, ob povratku Martina Milca in Jana Mlakarja na treninge, pa se je poškodoval steber obrambe Marko Šuler.

»Žal se je na začetku tedna poškodoval Šuler in ne bo igral. Pripravljen je Rajčević, namesto Vilerja pa so na razpolago Kolmanič, Hodžić in Uskoković ali morda v nekem trenutku tudi Hotić,« je probleme v zvezi z najnovejšo poškodbo komentiral Milanič, ki se veseli povratka Pihlerja in Milca, rahlo poškodovan Mlakar pa bo po vsej verjetnosti nared za jutrišnjo tekmo, je še razkril Izolčan.

Na golu Cotman

Strateg vijoličastih je že pred jutrišnjo tekmo razblinil vse dvome o tem, kdo bo stal na vratih namesto kaznovanega Handanovića. Od prve minute bo na golu Aljaž Cotman, ki je ta teden podaljšal pogodbo z Mariborom vse do leta 2021.

V tekmovalni ritem se je po odsotnosti v zadnjih tednih vrnil tudi Blaž Vrhovec, eden ključnih mož mariborske vezne linije. »Veliko mi pomeni, da sem nazaj, pripravljen na največje napore. Teorija je takšna, da bi z vsemi zmagami do konca postali prvaki,« je povedala »mariborska petka«. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice