FOTO: Jure Banfi
Napoved Darka Milaniča pred uvodnim treningom, da se bo v prihodnjih tednih moštvo vijoličastih zmanjšalo, se uresničujejo. Maribor je tako že zapustil 28-letni branilec, ki v vijoličastem ni zaigral niti ene tekmovalne minute.

Začetek zimskih priprav je Maribor začel s kar 34 nogometaši, a od danes je ta seznam krajši za enega člana. Pri NK Maribor so namreč potrdili prvo kadrovsko novico v letu 2019, Kassim Doumbia je sporazumno prekinil pogodbo z NK Maribor.

»Zaradi družinskih zadev, zaradi razdvojenosti, saj družina živi v Belgiji, mu ni uspelo prilagajanje v pravi meri. Kassim je izrazil željo po odhodu, sklenjen je dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe in mu želimo vso srečo v nadaljevanju kariere,« je ob odhodu 28-letnega branilca iz Malija z belgijskim potnim listom pojasnil športni direktor Zlatko Zahović.

Doumbia v dresu Maribora ni zaigral niti ene tekmovalne minute. Ni igral niti v prvenstvu, niti v pokalu, temu pa je poleg slabe prilagoditve botrovala tudi poškodba, ki jo je branilec staknil takoj po prihodu v Ljudski vrt.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice