prodam
po dogovoru
Šifra oglasa
192083
Lokacija
Pomurje, Podravje
Telefon
068602459
Uporabnik
harmonika5566

Prodajam Diatonično harmonika ki jo vidite na sliki, ima klasično ter najbolj iskano oglasitev C F B. Harmonika daja lep zvok in je vredna ogleda. Je majhna diatonična harmonika in je primerna za otroke ter odrasle. Zraven še podarim kovček od harmonike ter različne note, katere vklučujejo različne lestvice ter vaje za harmoniko in mnogo presmi kot so:
-Na golici
-Gostüvanjska
-Čebelar
-Šmentano dekle
-Tam dol na ravnem polju
-U L'ubl'an pr' Šestic
-Hišča ob Cest'stoji
-Po dekle
-Ta sosedov francelj
--Na robleku
-Pa zakaj pa zato
-Ti moja rožica
-Račke
.V dolini tihi
-Vse najboljše
-Tam dol na ravnem polju
-Šmentana muha
- in mnogo drugih
knjige so "Lestvice za diatonično harmoniko","Zbirka skladbic za diatonično harmoniko" in "diatonična harmonika 1" ter še 1 druga skopirana kjer je začetna stran odpadla. Primerna je tudi kot darilo birmancom, vnukom, drugim sorodnikom/prijateljem. Primerna je za izkušene ljubitelje harmonike ter za začetnike katerim podarim note. Harmonika dela brez problemov prodajam njo zaradi nakupa novega vozila.
Je vredna ogleda. Ker se veliko vozim po pomurski ter podravski regiji se lahko kje dobimo, če pa je kdo iz bolj odstranjenih krajev pa se tudi lahko nekak dogovorimo. Cena je 950e ni pa zadnja za ljubitelje narodno zabavne glasbe, ob povečanem zanimanju pa bom jo dal tistemu kateri bo ponudil večji znesek. Sem prvi lastnik te harmonike. Upam da bo komu naprej dobro služila in čim prej našla novega ustvarjalnega lastnika. 
Sporočila mi pošljite z pritiskom na gumb "Pošlji elektronsko sporočilo". ali na telefonsko številko 068/602-459. Lep pozdrav