Teta Frida, znana po svojih 100-odstotno naravnih čokoladnih kreacijah in že šestih konceptualnih čokoladnih kavarnicah po Sloveniji, je zdaj na voljo na več kot 550 prodajnih mestih v Avstriji.

V Hoferju Avstrija odslej tudi nagrajeni Fridini izdelki

Čokoladni hrustljavčki Grdobice, ki so prejemnik prestižne mednarodne nagrade za čokolado in čokoladne izdelke v letu 2021 Great Taste iz Londona, so dobile svoje mesto tudi v celotni verigi Hofer Avstrija.

Trenutno so na voljo štirje različni okusi Grdobic, ki so sicer 100-odstotno naravni čokoladni hrustljavčki zmešane gourmet čokolade v kombinaciji s hrustljavim liofiliziranim sadjem in oreščki.

Vsi izdelki Tete Fride vsebujejo le popolnoma naravne sestavine in so brez umetnih dodatkov, barvil, konzervansov in transmaščob. In kot je videti iz objav spletnih vplivnežev, so jih Fridine kreacije precej razvnele.  

Najslajši greh tega poletja

Teta Frida tudi na domačih tleh predstavlja novosti! Novi poletni okus Grdobic in Fridike, ki ju najdete v Hoferju Slovenija, že navdušuje čokoholike.

Grdobice Kokos in mandelj v beli čokoladi so že peti okus, ki se je pridružil liniji Grdobic.

Oboževalce Fridike pa preseneča nova različica Banoffee kokos, ki lahko hitro postane vaša nova najljubša poletna čokoladica.

Vabljeni v vaš najbližji Hofer, poiščite nove slastne čokoladne okuse, ki vas bodo spremljali na poletnih dogodivščinah, ali 'odklikajte' v spletno čokoladno trgovino.

Najboljše naravne in zdrave tortice, sladoled ter druge čokoladne izdelke pa si lahko privoščite tudi v kavarnah Tete Fride po vsej Sloveniji. V slednjih je sladoledna kreacija tega poletja Kefir z mangom. 

Starejše novice