Vse pohvale vestnemu mestnemu redarju, ki je v soboto 09.09.2023 ob 17.15 uri delil listke za nepravilno parkiranje v Lavričevi ulici v bližini ambulant, saj so tam parkirali pacienti, ki so prišli na slikanje MR, v bližini seveda ni prostih parkirišč-ne plačljivih in ne zastonjskih. Pacienti, ki so prišli na slikanje so v veliki meri težje gibljivi in otroci, ki jih je treba spremljati v ambulanto in med tem časom ne moreš sedeti v avtomobilu.
Seveda se zavedam svoje kršitve prometnih predpisov, a vendar vsi smo ljudje in delamo napake.
Glede na dejstvo, da je tam vsak dan nepravilno parkiranih veliko avtomobilov je seveda pohvalno da mestni redarji tudi v soboto zvečer skrbijo za red v totem našem mestu in seveda enako vestno v celotnem mestu.
Vsaka čast!
Vesel sem, da živim v takem mestu…
Komentarji (6)
Pridite k Niklu
Večina teh redarjev je zakompleksanih ljudi z zelo nizko izobrazbo. Potem pa dobijo moč uniforme...
Napisal sem kratko izvirno pripoved, ki jo hranim v svoji zbirki pesnitev.
Če koga interisira bom citiral en kratek odstavek omenjenega fiktivnega dela:
"Ko sem bil v največji pizdi, izguba službe, bankrot, grozila deložacija, izterjevalci, zapadli krediti, izguba partnerke, smrt najboljšega prijatelja, samomorilne misli, so mi govnaški smradi --pred zavodom za zaposlovanje-- z pajkom odpeljali 100€ vreden avto, ker se je sprednja kola slučajno dotikala rumene črte ter me posledično oglobili za 150€, sam pa takrat živel od karitasove polente. Kar se mene tiče molim satana vsak 6 dan da vam matere pocrkajo pa vam froci zagnijejo v lastnem dreku. Imam vas na meti (facebook). Kar se vaših bab tiče so pa tako ali tako že davno na mojem kurcu".
Upam da vas moje umetniško delo navdihne enakomerno, kot je vaše delo navdihnilo mene, ter da še koga drugega opogumi k zlaganju umetniških besedil.
Hvala. Se še kdaj srečamo, pod drugačnimi okoliščinami najbrž.
Aha, eni bi imeli 100 benefitov, in za vas zakoni ne veljajo? Pravilno, da redarji pišejo kazni. Konec debate.
Morda je nekoliko večja težava, da še do sedaj niso uspeli na lacričevi urediti parkirišča za paciente. Menim, da jim tistih nekaj sto evričev ne bi smelo predstavljati neke hude naložbe. Ko pa pacienti zaparkirajo, pa imajo stanovalci včasih prave težave. Kaj je potem pravilno ravnanje redarske službe?