V noči s petka na soboto so ptujski policisti pridržali slovenskega smučarja Filipa Flisarja, ki je ob robu pustnega rajanja razbil reklamni pano, nato pa še vetrobransko steklo na policijskem vozilu.

Po informacijah Mariborinfo je smučar Filip Flisar v noči s petka na soboto poskrbel za incident ob pustovanju na Ptuju. Po pričevanjih očividcev se je najprej znesel nad reklamnim panojem pri nakupovalnem središču Qlandia, po prihodu policistov pa še nad njihovim vozilom.

Flisar pod vplivom drog? Policija molči

Mariborčan naj bi ob prihodu policistov povsem izgubil živce in razbil celo vetrobransko steklo na policijskem vozilu. Očividci namigujejo, da so bile posredi droge.

Policisti so Flisarja po informacijah Mariborinfo pridržali, a uradne potrditve s strani Policijske uprave Maribor danes nismo dobili, čeprav smo se z vprašanji na njih obrnili že v jutranjih urah. 

Policija tako ni odgovorila na vprašanja, ali je bila pridržana oseba pod vplivom alkohola ali drugih psihoaktivnih drog.

Flisar je za POP TV dogodek priznal in obžaloval ter poudaril, da ne beži pred odgovornostjo. »Obžalujem. Sprejeti moram posledice, saj sem v končni fazi jaz to naredil. Naj bo to dobra šola zame in za druge. Imejmo se raje radi, pa bo boljše za vse,« je Flisar dejal za oddajo 24 ur.

Čakajo Flisarja posledice tudi v Slovenski vojski?

Flisarjev incident je občutljiv tudi zaradi dejstva, ker je zaposlen v Slovenski vojski. Na njih smo že naslovili novinarska vprašanja, ali ga tudi tam zaradi nespametnega početja čakajo kakšne posledice. 

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost25 (nepreverjen)

Tako je, ko dela alkohol.....in še kaj drugega!!! Pohvalno!!!!!

BigBrother (nepreverjen)

Govori se, da ni bil samo alko, ampak nekaj droge. Je to res?????

BigBrother (nepreverjen)

Tale poba ni kar eden iz ulice, plačuje ga VOJSKA in mnogo sponzorjev.

Štajerski Šef kriminalcev napihal, neka tožilka z Murske napihala, toti model pa v droge? :(

Neznanec (nepreverjen)

Sramota!
Pa še zastopa vojsko..

(: (nepreverjen)

Sam obstoj vojske je sramota

In reply to by Neznanec (nepreverjen)

Državljan_Klinc (nepreverjen)

V tej državi je vse dovoljeno!!!!!!

Judge (nepreverjen)

Posledic ne bo, lahko pričakujemo reklamo v stilu Red Bull ti da moč, da razbiješ policijsko marico??

Vijolični bojevnik (nepreverjen)

Upam da se zavedate kaj pišete? Flisar je kot športnik redno kontroliran s strani protidopinških kontrol. A res mislite, da če bi se drogiral, da se to ne bi že prej razvedlo? Ne pišite neumnosti, verjamem da se mu je nabralo. Ne podpiram tega kar je storil, vendar ga pa razumem. Ko si na vrhu te vsi obožujejo in častijo, ko si na tleh pa pljuvajmo po njem. Takšni smo slovenceljni, poglejmo kako je pri drugih športnikih. Kje je zdaj Prevc? Ko je dosegal vrhunske rezultate ste ga častili, ko je na tleh je za večino gnoj. Malo se zamislite o dvoličnosti. In ravno tu mislim, da je nastal vrh ledene gore. Flisar je pač nekaj spil, mogoče je hotel vse skupaj malo pozabiti in se sprostiti, potem pa prideš med ostale, pijane in prepotentne ljudi, ki se spravijo na tebe z neprimernimi opazkami. In ti pač poči. Še enkrat, ne podpiram njegovega incidenta, vendar Filip, glavo gor, pokazal si da imaš jajca in se takoj javno opravičil. Masikdo bi se teden dni skrival in šele tako opravičil.

Danvid (nepreverjen)

Ha ha dela v vojski'tok kolk delajo sportniki v policiji "v bistvu ne delajo.
Za razgrajanje je pac kriv alkohol
"Ampak to delajo po vecini tisti obcasni pivci kot tudi prometne nesrece"tisti obcasni so najhujsi.

Starejše novice