Foto: Alen Pajić
Sredi Maribora policisti znova obravnavajo hud primer nasilja. Med pretepom ena oseba tako hudo poškodovana, da se za njeno življenje še borijo. Še dve osebi sta v bolnišnici.

Na Vodnikovem trgu v Mariboru je danes zjutraj okoli 5.35 prišlo do pretepa več oseb, so sporočili iz Policijske uprave Maribor. Na kraj bili takoj poslani policisti, ki so vzpostavili javni red.

Reševalci so v UKC Maribor prepeljali tri osebe. Po ugotovitvah policije je ena od njih resno poškodovana, zdravniki pa se za njeno življenje še borijo.

Med vzpostavljanjem javnega reda so policisti pridržali eno osebo, pri tem so uporabili tudi prisilna sredstva.

Trenutno poteka ogled kraja dejanja. Vodi ga dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru, v navzočnosti dežurne okrožne državne tožilke.

Podrobnosti in motive pretepa policija zaradi interesa preiskave trenutno ne razkriva.

Več sledi.

Foto: Alen Pajić

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
KKKKKKKK (nepreverjen)

MMMMMMMMMMM

Katja88 (nepreverjen)

Ce so cefurji,who cares.Naj se koljejo med seboj,cist OK.Ni pa vredu,da se dogaja v SLO.In gnili zupan z njegovo drhaljo gleda(oziroma poskusa gledati)ze leta in leta narascajoc yu kriminal in ne naredi nic.Pac gnoj od cloveka.

MariooiraM (nepreverjen)

Ne govori na pamet! #nevednežistenajvečjagamad

In reply to by Katja88 (nepreverjen)

kuzla (nepreverjen)

Tipično za Štajersko

Katja88 (nepreverjen)

Tipicno za Stajersko?Razsiri obzorja,pozanimaj se ,kaj vse se dogaja v Balkanistanu(LJ)in tudi drugje.Saj te golazni je vedno vec,POVSOD po SLO.Leglo je LJ,so povsod naseljeni,ampak so kot podgane in bodo kmalu v vecini.Tako da ne pisat neumnosti.Balkanska golazen se kolje povsod,danes je pac bil na vrsti MB.Ceznekaj dni bo kje drugje.Drug del SLO,isto balkanske podgane.

Starejše novice